Kokios yra žvilgsnio medžiagų spalvos?

- 2021-09-15-

Kokios yra žvilgsnio medžiagų spalvos?

 

Gryno PEEK spalva paprastai yra šviesiai geltona, modifikuota (anglies pluoštas, grafitas) PEEK paprastai yra juoda, PEEK su keramika paprastai yra balta, o PEEK su stiklo pluoštu paprastai yra ruda.


Įvairių rūšių PEEK savybės

 

Pure PEEK, naudojant gryną polieterio eterio ketono dervą kaip žaliavą, turi gerą kietumą ir gerą atsparumą smūgiams.

Pridedamas anglies pluoštas PEEK pasižymi geromis trinties ir mechaninėmis savybėmis, todėl labai tinka dilimui atsparioms reikmėms.

 

Keraminis PEEK, mažas vandens sugėrimas, nėra lengvai deformuojamas, turi daug puikių mechaninių savybių, tokių kaip atsparumas aukštai temperatūrai, atsparumas apdorojimui, atsparumas dilimui ir kt.

 

Naudojant stiklo pluošto PEEK, jis yra tvirtesnis, atsparus valkšnumui, geresnis matmenų stabilumas ir labiau tinka kai kurių konstrukcinių dalių gamybai.

 

GZ IDEAL jau daugelį metų yra įsipareigojusi PEEK sričiai ir gali atlikti įvairius liejimo procesus, tokius kaip ekstruzinis liejimas, liejimas įpurškimu, formavimas suspaudimu ir apdirbimo formavimas. Pagal klientų brėžinius ir (arba) pavyzdžių reikalavimus, kurkite ir gaminkite įpurškimo ir suspaudimo formas bei pritaikykite PEEK dalis ir gatavus gaminius pagal įvairias specifikacijas ir platų panaudojimą. Norėdami sužinoti daugiau apie PEEK medžiagas, kviečiame pasikonsultuoti.